Työ ja palautuminenTurvallinen työyhteisö, jossa jokainen voi tehdä itselleen merkityksellistä työtä itsenäisesti ja tukea saaden - haavettako vain? Ei välttämättä, mutta tällaisen tilan luominen ja ylläpitäminen vaatii topakkaa toimintaa.

Stressi ja siitä kasvava ilmapiirin muutos voivat hiipiä lähes huomaamatta osaksi työpaikan kulttuuria. Siksi on sekä inhimillisesti tärkeää että taloudellisesti järkevää huolehtia, että ihmisillä on työkaluja palautumiseen ja kuormituksen purkuun.

Tarjoamme työyhteisöille luennon ja kevyiden harjoitusten pakettia, joka aktivoi huomaamaan palautumisen tärkeyden ja kuvaa, miten stressi ilmenee työpaikalla. Kokonaisuus sopii hyvin tyky-päivään tai muun koulutuspäivän osaksi. Räätälöimme paketin käytettävissä olevan ajan ja tilan sekä sisältöä koskevien toiveiden mukaan.

Voit tilata työpaikalle myös yksittäisen ohjatun palautumisharjoituksen tai useamman tunnin kokonaisuuden. Ole yhteydessä niin teemme tarjouksen.


eijalindstrom10@gmail.com
041 441 6511


"Eija osallistui työyhteisömme kehittämispäivään pitämällä palautumisaiheisen luennon, jossa oli myös käytännön harjoitteita. Rauhallinen ja asiantunteva tyyli oli luottamusta herättävä. Saimme eväitä levähdyksiin työpäivän keskelle." - Maikki Arola, Loisto Setlementti ry

"Voimaannuttava luento, unohdin luennon ajaksi ajan ja paikan tajun." 
- Päivi Heiskanen, Suomen Talousverkko Oy

"Työyhteisön hyvinvointi-ilta oli hyvin meidän tarpeiden mukaan suunniteltu. Erityisesti hengitys- ja muut rentoutusharjoitukset jäivät mieleen. Harjoitteet tukivat yhteisöllisyyttä. Vireystilan säätelyn teoreettisen puolen avaaminen oli hyvä ja tärkeä aihe."
- Lasse Aumala, Lohjan kaupunki