Palautuminen - perustus kuntoonPalautusmisharjoitukset ovat pienessä ryhmässä (max 6 hlö) tehtäviä ohjattuja tunteja. Sarjat sisältävät helppoja asentoharjoituksia, joiden lomaan on liitetty hengitys- ja keskittymiselementtejä. Jos arjessasi on kuormittava jakso, uni ei ole levollista tai kaipaat itsellesi rauhoittumishetkeä, palautumisharjoitus on hyvä tapa pysähtyä. Se antaa mahdollisuuden tutkia, mikä voisi edistää omaa palautumista.

Palautumisharjoituksia on tarjolla syksyn 2024 viikkotunneissa loka- ja marraskuussa. Kurssi koostuu neljästä kerrasta ja sen hinta on 50 e. Katso sivu Kurssit.

Palautumisvalmennus on yksilöllistä ohjausta. Jos arjen kuormitus on liian kova johtuen työtilanteesta, ruuhkavuosista, terveydentilasta, kovasta treenistä tai muista elämän pyörteistä, kunnon pysähtyminen asian äärelle voi olla tarpeen.

Valmennuksessa kartoitamme yhdessä lähtötilanteen ja sovimme lähestymistavan ja valmennuskertojan määrän. Asetamme selkeän tavoitteen, suunnitelman sen toteuttamiseksi ja teemme palautumista tukevia harjoituksia. Kevään 2024 ajan tarjoamme 4 kerran valmennuksen hintaan 240 e. Ole yhteydessä niin kerron sisällöstä ja vapaista ajoista tarkemmin.

eijalindstrom10@gmail.com
041 441 6511


Saatua palautettaPalautumisharjoitukset

"Tunti sopi erinomaisesti työpäivän päätteeksi ja tunsin virkistyväni. Ohjaus oli rauhallista. Löysin helposti itselleni sopivat asennot."
"Vaihtoehtoiset liikkeet omien rajoitusten takia hyvin saatavilla. Rentoutti."
"Palauttava ja kiireetön kokemus."
"Ihana syvärentoutuminen."


Valmennukset

"Harjoitukset opettavat minulle jotakin uutta itsestäni joka kerta."
"Hengitysharjoitukset ovat hyviä, saan keinoja itselleni kotiin stressinhallintaan."
"Tavoitteiden asettaminen on yllättävän vaikeaa, jotta palautuminen ja rentoutuminen ei olisi suorittamista. Hyviä, toimivia kysymyksiä."

"Suuri kiitos, tällä jaksan eteen päin."